Hinnoittelu / Prislista 

VALMIIT HIERONTAKOKONAISUUDET / Massagehelheter:

Jalkojen elvytys - 75 min.

Tässä hieronnassa saat apua alaraajavaivoihin. Hoito sopii erinomaisesti sekä istuma-, että seisomatyötä tekevälle.

Käyn perusteellisesti läpi jalat eri hieronta-, ja mobilisointiotteita käyttäen, aina jalkapohjista pakaroihin ja alaselkään asti.

68€  

Päätetyöntekijän EA - 90 min.

Päätetyöntekijän pelastus! Käsittelen kaikki päätetyöntekijöille tyypillisesti kiristävät kohdat : Niska, hartia, kaula, rinta, kyynärvarret, alaselkä, lonkankoukistajat, etureidet. Hieron monipuolisin ottein sekä mobilisoin tarvittaessa.

78€ 

Etätyöntekijän EA - 105 min.

Etätyöntekijän pelastus! Käsittelen hoidossa kaikki etätyöntekijän yleensä huonosta työergonomiasta syntyneet vaivat. Pääsääntöisesti hoitoalueet ovat: niska, hartia, kaula, selkä, pakarat, etureidet, kyynärvarret, mutta kuuntelen aina yksilölliset toiveet! Tervetuloa rentoutumaan omaan hetkeen arjen keskellä - jutellaan jos haluat, yhtä hyvin voimme olla myös hiljaa.

94€ 

HIERONTA / massage:

Hieronta 45 min.

Tarpeen mukainen osa-alueen hieronta kun sinulla ei ole pahempia lihasjännityksiä, esim. alaselkä-pakarat tai rinta-yläselkä-niska. Jos sinulla on lihasjännityksiä aika riittää yhden tai kahden pienemmän osa-alueen hierontaan, esimerkiksi käsivarret tai pohkeet-jalkapohjat.

47€ 

Hieronta 60 min.

Kun sinulla ei ole isompia lihasjännityksiin liittyviä oireita ehdin hoitaa esimerkiksi ylävartalon tai alavartalon. Kun tarvitset tietyn alueen tarkempaa hierontaa alue pienenee tarpeen mukaan, esimerkiksi käsivarret-hartiat-niska tai vaikkapa alaselkä-etureidet.

58€ 

Hieronta 75 min.

Vähimmäisaika jota suosittelen kaikille, joilla on jo jonkin aikaa jatkunutta, lihasjännityksistä johtuvaa, oireilua.

Muutoin tässä ajassa on mahdollista hieroa rentouttavassa/ hyvinvointia ylläpitävässä mielessä noin 3/4 osaa kokovartalosta.

68€ 

Hieronta 90 min.

Parin, kolmen oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-selkä tai vaikkapa selkä-rinta-niska.

78€ 

Hieronta 105 min.

Rentouttava kokovartalohieronta, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-alaselkä tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

94€ 

Hieronta 120 min.

Kun oikein haluat hemmotella itseäsi!

Rentouttava kokovartalohieronta monipuolisin ottein, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-selkä-niska tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

99€ 

Ajanvaraus