Hinnoittelu / Prislista 

VALMIIT HIERONTAKOKONAISUUDET / Massagehelheter:

Purentalihashieronta - 60 min.

Purentalihashieronnassa käsitellään kasvojen ja pään alue, kaula, niska-hartia sekä rintalihakset. Varsinaiset purentalihakset käsitellään myös suun sisäpuolelta kertakäyttöisiä käsineitä käyttäen.

Kerro minulle hierontaan tullessasi jos toivot että purentalihaksia hoidetaan ainoastaan suun ulkopuolelta - tämä on miedompi tapa aloittaa purentalihasten hoito.

62€

Jalkojen elvytys - 75 min.

Tässä hieronnassa saat apua alaraajavaivoihin. Hoito sopii erinomaisesti sekä istuma-, että seisomatyötä tekevälle.

Käyn perusteellisesti läpi jalat eri hieronta-, ja mobilisointiotteita käyttäen, aina jalkapohjista pakaroihin ja alaselkään asti.

68€  

Kevyt hoito herkälle tai vain rentoutusta kaipaavalle - 90 min.

Käsittelen koko kehon jalkapohjista päähän asti. Käsittely on kevyt ja rentouttava.

78€

Päätetyöntekijän EA - 90 min.

Päätetyöntekijän pelastus! Käsittelen kaikki päätetyöntekijöille tyypillisesti kiristävät kohdat : Niska, hartia, kaula, rinta, kyynärvarret, alaselkä, lonkankoukistajat, etureidet. Hieron monipuolisin ottein sekä mobilisoin tarvittaessa.

78€ 

Etätyöntekijän EA - 105 min.

Etätyöntekijän pelastus! Käsittelen hoidossa kaikki etätyöntekijän yleensä huonosta työergonomiasta syntyneet vaivat. Pääsääntöisesti hoitoalueet ovat: niska, hartia, kaula, selkä, pakarat, etureidet, kyynärvarret, mutta kuuntelen aina yksilölliset toiveet! Tervetuloa rentoutumaan omaan hetkeen arjen keskellä - jutellaan jos haluat, yhtä hyvin voimme olla myös hiljaa.

94€ 

HIERONTA / massage:

Hieronta 45 min.

Tarpeen mukainen osa-alueen hieronta kun sinulla ei ole pahempia lihasjännityksiä, esim. alaselkä-pakarat tai rinta-yläselkä-niska. Jos sinulla on lihasjännityksiä aika riittää yhden tai kahden pienemmän osa-alueen hierontaan, esimerkiksi käsivarret tai pohkeet-jalkapohjat.

47€ 

Hieronta 60 min.

Kun sinulla ei ole isompia lihasjännityksiin liittyviä oireita ehdin hoitaa esimerkiksi ylävartalon tai alavartalon. Kun tarvitset tietyn alueen tarkempaa hierontaa alue pienenee tarpeen mukaan, esimerkiksi käsivarret-hartiat-niska tai vaikkapa alaselkä-etureidet.

58€ 

Hieronta 75 min.

Vähimmäisaika jota suosittelen kaikille, joilla on jo jonkin aikaa jatkunutta, lihasjännityksistä johtuvaa, oireilua.

Muutoin tässä ajassa on mahdollista hieroa rentouttavassa/ hyvinvointia ylläpitävässä mielessä noin 3/4 osaa kokovartalosta.

68€ 

Hieronta 90 min.

Parin, kolmen oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-selkä tai vaikkapa selkä-rinta-niska.

78€ 

Hieronta 105 min.

Rentouttava kokovartalohieronta, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-alaselkä tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

94€ 

Hieronta 120 min.

Kun oikein haluat hemmotella itseäsi!

Rentouttava kokovartalohieronta monipuolisin ottein, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-selkä-niska tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

99€ 

Maksutavat/ Betalning

Maksutapoina käy kaikki korttimaksut, käteinen (mielellään tasasumma), sekä ePassi että Eazybreak (HUOM! Varmistathan että etuihisi kuuluu hyvinvointiosio!)

Jag tar emot alla kort, kontanter, samt ePassi och Eazybreak (OBS! Kolla att du har välmående i dina förmåner!)

Ajanvaraus