Hinnoittelu / Prislista 

VALMIIT HIERONTAKOKONAISUUDET / Massagehelheter:

Purentalihashieronta - 60 min.

Purentalihashieronnassa käsitellään kasvojen ja pään alue, kaula, niska-hartia sekä rintalihakset. Varsinaiset purentalihakset käsitellään myös suun sisäpuolelta kertakäyttöisiä käsineitä käyttäen.

Kerro minulle hierontaan tullessasi jos toivot että purentalihaksia hoidetaan ainoastaan suun ulkopuolelta - tämä on miedompi tapa aloittaa purentalihasten hoito.

64€

HIERONTA / massage:

Hieronta 45 min.

Tarpeen mukainen osa-alueen hieronta kun sinulla ei ole pahempia lihasjännityksiä, esim. alaselkä-pakarat tai rinta-yläselkä-niska. Jos sinulla on lihasjännityksiä aika riittää yhden tai kahden pienemmän osa-alueen hierontaan, esimerkiksi käsivarret tai pohkeet-jalkapohjat.

50€

Hieronta 60 min.

Kun sinulla ei ole isompia lihasjännityksiin liittyviä oireita ehdin hoitaa esimerkiksi ylävartalon tai alavartalon. Kun tarvitset tietyn alueen tarkempaa hierontaa alue pienenee tarpeen mukaan, esimerkiksi käsivarret-hartiat-niska tai vaikkapa alaselkä-etureidet.

60€

Hieronta 75 min.

Vähimmäisaika jota suosittelen kaikille, joilla on jo jonkin aikaa jatkunutta, lihasjännityksistä johtuvaa, oireilua.

Muutoin tässä ajassa on mahdollista hieroa rentouttavassa/ hyvinvointia ylläpitävässä mielessä noin 3/4 osaa kokovartalosta.

70€

Hieronta 90 min.

Parin, kolmen oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-selkä tai vaikkapa selkä-rinta-niska.

80€

Hieronta 120 min.

Kun oikein haluat hemmotella itseäsi!

Rentouttava kokovartalohieronta monipuolisin ottein, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-selkä-niska tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

102€

Maksutavat/ Betalning

Maksutapoina käy kaikki korttimaksut, käteinen (mielellään tasasumma) sekä ePassi (HUOM! Varmistathan että etuihisi kuuluu hyvinvointiosio!) 

Jag tar emot alla kort, kontanter, samt ePassi (OBS! Kolla att du har välmående i dina förmåner!) 

 

Ajanvaraus