Hinnoittelu / Prislista

Nopea niska-hartiahoito - 30 min.

Tähän hoitoon voit tulla kesken työpäivän. Saat nopean avun niska-hartiavaivoihin. Hoito tehdään kylki-, ja selinmakuulla: tästä hoidosta ei työpäivän meikit kärsi. Hoidan niskaa, kaulaa, hartia-, sekä rintalihaksia niin hieronta-, kuin mobilisaatio-otteita käyttäen.

33€

Jalkojen elvytys - 75 min.

Tässä hieronnassa saat apua alaraajavaivoihin. Hoito sopii erinomaisesti sekä istuma-, että seisomatyötä tekevälle.

Käyn perusteellisesti läpi jalat eri hieronta-, ja mobilisointiotteita käyttäen, aina jalkapohjista pakaroihin ja alaselkään asti.

65€

Päätetyöntekijän EA - 90 min.

Päätetyöntekijän pelastus! Käsittelen kaikki päätetyöntekijöille tyypillisesti kiristävät kohdat : Niska, hartia, kaula, rinta, kyynärvarret, alaselkä, lonkankoukistajat, etureidet. Hieron monipuolisin ottein sekä mobilisoin tarvittaessa.

75€

Etätyöntekijän EA - 105 min.

Etätyöntekijän pelastus! Käsittelen hoidossa kaikki etätyöntekijän yleensä huonosta työergonomiasta syntyneet vaivat. Pääsääntöisesti hoitoalueet ovat: niska, hartia, kaula, selkä, pakarat, etureidet, kyynärvarret, mutta kuuntelen aina yksilölliset toiveet! Tervetuloa rentoutumaan omaan hetkeen arjen keskellä - jutellaan jos haluat, yhtä hyvin voimme olla myös hiljaa.

90€

Hieronta 30 min.

Lyhyt rentouttava hieronta esimerkiksi työpäivän päätteeksi - pohkeet ja jalkapohjat / niska ja hartia / käsivarret. Aika ei sovellu syvähierontaan tai laajemman ongelma-alueen käsittelyyn

33€


Hieronta 45 min.

Tarpeen mukainen osa-alueen hieronta kun sinulla ei ole pahempia lihasjännityksiä, esim. alaselkä-pakarat tai rinta-yläselkä-niska. Jos sinulla on lihasjännityksiä aika riittää yhden tai kahden pienemmän osa-alueen hierontaan, esimerkiksi käsivarret tai pohkeet-jalkapohjat.

44€

Hieronta 60 min.

Kun sinulla ei ole isompia lihasjännityksiin liittyviä oireita ehdin hoitaa esimerkiksi ylävartalon tai alavartalon. Kun tarvitset tietyn alueen tarkempaa hierontaa alue pienenee tarpeen mukaan, esimerkiksi käsivarret-hartiat-niska tai vaikkapa alaselkä-etureidet.

55€

Hieronta 75 min.

Vähimmäisaika jota suosittelen kaikille, joilla on jo jonkin aikaa jatkunutta, lihasjännityksistä johtuvaa, oireilua.

Muutoin tässä ajassa on mahdollista hieroa rentouttavassa/ hyvinvointia ylläpitävässä mielessä noin 3/4 osaa kokovartalosta.

65€

Hieronta 90 min.

Rentouttava kokovartalohieronta, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-alaselkä tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska.

75€

Hieronta 120 min.

Kun oikein haluat hemmotella itseäsi!

Rentouttava kokovartalohieronta monipuolisin ottein, tai muutaman oireilevan alueen hoitoon soveltuva aika, esimerkiksi alaraajat-pakarat-selkä-niska tai vaikkapa selkä-käsivarret-niska-rinta.

95€

Ajanvaraus